Kerstviering op 16 december

De kerstviering die GZN De Brinkzangers en Muziekvereniging De Vooruitgang op zaterdag 16 december organiseren, draait dit jaar om samen zijn. Samen beleven we het kerstverhaal en samen maken we muziek. Natuurlijk met elkaar, maar ook met het publiek en met een aantal leerlingen van basisschool De Hekakker.

Dit jaar is het traditionele kerstverhaal de rode draad in onze kerstuitvoering. We vertellen het verhaal aan de hand van prachtige schilderijen die gemaakt zijn door Lewis Lavoie en illustreren elk onderdeel van het verhaal met muziek. Dat zijn muziekstukken die afwisselend worden vertolkt door gemengde zangvereniging De Brinkzangers onder leiding van Corien Kronemeijer, door het harmonieorkest en het jeugdorkest van De Vooruitgang onder leiding van Wilma Nabring en door het leerlingenkoor van De Hekakker. Dit is een projectkoor dat onder leiding van Jan Dijk en Nikki Kleefman een aantal vrolijke kerstliedjes heeft ingestudeerd. Uiteraard zingen we ook weer samen met het publiek een aantal bekende kerstliedjes. Zo wordt het een intieme kerstviering die met recht ‘Joy to the World!’ mag heten.

Wilt u dit niet missen? Kom dan op zaterdag 16 december om 19.30 uur naar De Brinkhof. Voor slechts 5 euro per persoon (kinderen 2,50 euro) beleeft u een heerlijke avond.