Openbare repetitie 5 april

Heb je ons concert gezien en wil je weten hoe het is om mee te zingen? Kom dan langs op woensdagavond 5 april in De Brinkhof. We houden dan een openbare repetitie. Voor de pauze oefenen we aan een nieuw muziekstuk, na de pauze zingen we liedjes uit de map. We beginnen om 19.30 uur in de Dorpshuiszaal.

Dubbel korenconcert groot succes!

Meer dan tachtig zangers die samen Hallelujah van Leonard Cohen zingen: hoe indrukwekkend is dat? Bezoekers van het concert van De Brinkzangers uit Norg en De Mensinghe Singers uit Roden weten het: kippenvel. 

Zondagmiddag 26 maart traden beide koren op in een gezamenlijk concert. Dirigenten Corien Kronemeijer van De Brinkzangers en Emile de Jonge van De Mensinghe Singers deden hun uiterste best om het beste uit hun koren te halen. En onder begeleiding van pianiste Ellen Wynia lukte dat moeiteloos. Om beurten lieten de koren zich van hun beste kant zien. De Mensinghe Singers in gevoelige nummers als Het Dorp van Wim Sonneveld en De Brinkzangers in monumentale nummers als Vive la Vida van Coldplay. De koren vulden elkaar mooi aan in de soort muziek en zelfs de pianiste trad voor beide koren op. Voor de bezoeker was dit een echt korenfeestje. Beide dirigenten en de pianiste kregen als dank een mooie bos bloemen van Boutique Anniek in Norg. 

Het slotlied Hallelujah werd gezongen door beide koren, tezamen bijna tachtig zangers! Achter de vleugel Ellen Wynia. Foto Allet Huttinga